Rimi Pluss-appen klar for Windows Phone

Matinnkjøpene skjer ofte i hui og hast på vei hjem fra jobb, og både tid og penger kunne vært spart med bedre planlegging. Det er her Rimi Pluss-appen kommer inn i bildet. Rimi Pluss-appen er en av Norges mest nedlastede nytte-apper med over 175 000 nedlastinger til nå. Nå lanseres den også for Windows Phone-baserte smarttelefoner, og dermed kan eiere av Nokia Lumia 800 og Nokia Lumia 710 glede seg over enda enklere og mer strukturerte innkjøp i hverdagen.

Med Rimi Pluss-appen lager du handlelister på mobilen ved å skanne strekkoden på de varene du har i kjøleskapet. Varene legger seg så rett inn i en handleliste i den rekkefølge de er å finne i butikken. Appen registrerer også hvilke varer du bruker mest av, og disse varene vil igjen dukke opp i en liste over mest brukte varer.

Ikke minst får du hjelp med middagstips og oppskrifter de dagene fantasien kan trenge en liten dytt. Ingrediensene i oppskriften du velger legger seg så i handlelisten. Enkelt og greit. Listene kan enkelt deles med familie og venner, og du kan i tillegg jobbe med handlelistene hjemme på PC-en.

Dette gjør Rimi Pluss til et supert og tidsbesparende verktøy som forenkler både planleggingen av måltider og innkjøp av varene.

Henning Eriksen, markedssjef i Rimi, sier følgende om Rimi Pluss-appen for Windows Phone: «Det har vært stor etterspørsel etter Rimi Pluss for Windows Phone, og det er gledelig at app-en nå blir tilgjengelig for enda flere brukere. Vi mener at med de produktene Nokia nå lanserer, vil salget av denne type telefoner øke betydelig fremover, og en stor del av fremtidige Rimi Pluss brukere vil trolig benytte en Windows Phone-telefon.»

RIMI Pluss finnes tilgjengelig for gratis nedlasting i Marketplace.

Last ned og start middagsplanleggingen nå!

William Milisic
Services Sales, Nokia Scandinavia

Siste Populære
02 mars 2015Microsoft Lumia 640 ... - De nyeste tilskuddene til Lumia-familien er k...
20 januar 2015Nå kommer Microsoft ... - 22. januar er det salgsstart for en smart og ...
14 januar 2015Microsoft presentere... - Microsofts nyeste medlemmer av Lumia-familien...
06 oktober 2014Salgsstart for Lumia... -  Lumia 830 tilbyr førsteklasses stil og ytels...
Viser side 1 av 38